Restoran Hõlm

Hõlm on restoran, mis kuulub restorane koondava gastronoomia teejuhi White Guide Nordic 2017 valikul Põhjamaade parimate restoranide hulka. See on koht, kus igaüks tunneb end oodatuna
Peakokk Lauri Ülenurme poolt juhitav köök loob unustamatuid maitseelamusi, mille kõik detailid on hoolikalt läbimõeldud, valmistatud ja serveeritud. 

Eriliseks muudab restorani avatud köök, mis loob külalise ja köögi vahel harmoonia ning annab kõigile võimaluse nautida võrratut kokakunsti. Restoran kasutab roogade valmistamisel põnevaid tehnikaid, mille juures on olulisel kohal puhas tooraine, kvaliteet ja lihtsus. Lisaks üllatab restoran põnevate retseptidega, mis pärinevad 1925.-26. aastal Lydia Grünmann Holmi poolt kirjutatud retseptikogust. Autori nimest on inspireeritud ka restorani nimi - Hõlm.  

www.holmrestoran.ee