Restoran

Restoran-Hõlm-interjöör-min
Michelin 25

Hõlm on Tartu südalinnas asuv restoran, mis kuulub MICHELIN Guide 2025 soovitatud restoranide hulka ning alates 2023. aastast on restoran Hõlm Falstaff Nordic Restaurant Guide Estonia hinnangul Tartu parim restoran.

Miks valida Hõlm

Hõlm on restoran, kus pakutakse maailmatasemel menüüd ja suurepärast teenindust ning kus igaüks tunneb end teretulnuna.

Peakokk Sven Pärn poolt juhitav köök loob maitseelamusi, mille kõik detailid on hoolikalt läbimõeldud, valmistatud ja serveeritud.

Eriliseks muudab restorani avatud köök, mis loob külalise ja köögi vahel harmoonia ning annab kõigile võimaluse nautida võrratut kokakunsti. Restoran kasutab roogade valmistamisel põnevaid tehnikaid, mille juures on olulisel kohal puhas tooraine, kvaliteet ja lihtsus. Lisaks üllatab restoran põnevate retseptidega, mis pärinevad 1925.-26. aastal Lydia Grünmann Holmi poolt kirjutatud retseptikogust. Autori nimest on inspireeritud ka restorani nimi – Hõlm.

Broneeri laud

Buffet

Hommikusöök
restoranis Hõlm

  • 7.00 - 11.00

Igapäevaselt serveeritakse rikkalikku hommikusööki restoranis Hõlm, mis asub hotelli teisel korrusel, ajavahemikus 7.00–11.00. Varajase väljaregistreerimise korral pakume varajast hommikusööki, mille soovist palume teada anda hiljemalt eelmisel õhtul kell 22.00. Varajane hommikusöök väljastatakse hotelli vastuvõtus.

Road

À la carte menüü

Eelroog-ring
  • Vegetarian - Vegetarian
  • Nuts - Nuts
  • Lactose - Lactose
  • Gluten - Gluten
Lydia Newsletter Cover
1 tuba / 2 inimest