Miks valida Hõlm
Hõlm on restoran, kus pakutakse maailmatasemel menüüd ja suurepärast teenindust ning kus igaüks tunneb end teretulnuna.
Peakokk Sven Pärn poolt juhitav köök loob maitseelamusi, mille kõik detailid on hoolikalt läbimõeldud, valmistatud ja serveeritud.
Eriliseks muudab restorani avatud köök, mis loob külalise ja köögi vahel harmoonia ning annab kõigile võimaluse nautida võrratut kokakunsti. Restoran kasutab roogade valmistamisel põnevaid tehnikaid, mille juures on olulisel kohal puhas tooraine, kvaliteet ja lihtsus. Lisaks üllatab restoran põnevate retseptidega, mis pärinevad 1925.-26. aastal Lydia Grünmann Holmi poolt kirjutatud retseptikogust. Autori nimest on inspireeritud ka restorani nimi – Hõlm.
Broneeri laud