Restoran Hõlm


Hõlm on Tartu südalinnas asuv restoran, mis kuulub MICHELIN Guide 2024 soovitatud restoranide hulka ning restorane koondava gastronoomia teejuhi White Guide Nordic valikul Põhjamaade parimate restoranide hulka kogu tegutsemisaja jooksul. Alates 2023. aastast võttis White Guide tegevuse Eestis üle oluliselt laiema rahvusvahelise haardega Falstaff.  Restoran Hõlm on Falstaff Nordic Restaurant Guide Estonia 2025 hinnangul Tartu parim restoran.

Peakokk Sven Pärn poolt juhitav köök loob maitseelamusi, mille kõik detailid on hoolikalt läbimõeldud, valmistatud ja serveeritud. 

Eriliseks muudab restorani avatud köök, mis loob külalise ja köögi vahel harmoonia ning annab kõigile võimaluse nautida võrratut kokakunsti. Restoran kasutab roogade valmistamisel põnevaid tehnikaid, mille juures on olulisel kohal puhas tooraine, kvaliteet ja lihtsus. Lisaks üllatab restoran põnevate retseptidega, mis pärinevad 1925.-26. aastal Lydia Grünmann Holmi poolt kirjutatud retseptikogust. Autori nimest on inspireeritud ka restorani nimi - Hõlm.  

Tutvu menüüga siin

Ootame teid nautima meie a' la carte menüüd:
E-R 18.00-23.00
L 17.00-23.00

Restoran hõlm on pühade ajal suletud:

23.-24.12.24
01.01.25

PS! Restoranis õhtustamiseks palume laua ette broneerida:
Online broneering
T: (+372) 5750 1130